Schilderwerk

Verf bestaat in een uitgebreid assortiment aan kleur, afwerking en textuur.

Wij zijn een klein gemotiveerd bedrijf te Haasdonk (Beveren) dat met de nieuwste kleurencollecties, trendy of tijdloos, uw schilder- werk verzorgt tot in de puntjes.

Met Boss Paints als professionele verffabrikant bieden wij een grote verscheidenheid in afwerkingsmogelijkheden aan.

Kroonlijsten, plinten en deurlijsten van Orac Decor en NMC leveren en plaatsen wij voor u met precisie.

Strak

Elk beoogd resultaat in schilderwerk vraagt een gepast en specifiek verfsysteem. Dit maakt dat het resultaat duurzaam is en de glansgraad, afhankelijk van uw smaak, kan variëren van mat tot hoogglans.

Mooi en strak schilderwerk vraagt een grondige aanpak en voorbereiding van de meeste ondergronden. Het is niet uitzonderlijk dat pleisterwerk volledig dient uitgeplamuurd te worden, om mooie gladde en effen schilderwerken te bekomen.

Wij volgen de meest uitgebreide NCS kleurenwaaier, alsook de meer afgebakende en trendzettende waaiers. Kleurencollecties “Taste Colours” en “We are Colour” zijn zeer geschikt om het juiste gevoel te creëren van landelijk, speels tot minimalistisch.

ICE

ICE is een revolutionaire decoratieve techniek, en geeft een semi-transparant resultaat met diepte effect.  Deze techniek, gebaseerd op zeer fijne glaskorrels, vertoont met de juiste belichting en met natuurlijk daglicht een unieke lichtweerkaatsing.

Het mooie kleurenpalet van de “ICE Originals”en de “Glamour ICE” maakt het u mogelijk om een extra dimensie te geven aan uw muren.

Kalk

Kalktechnieken zijn van oorsprong oude, ambachtelijke technieken met hun eigen specifieke kleur- en glansschakeringen.

Er kan zowel met verf als met mortelmassa gewerkt worden:
Kalkverf: Klakverf by Kaat Tilley, aangebracht met borstel, geeft een typisch en mat aspect.
Kalkmortel: Maroc, een decoratieve stuctechniek op minerale basis van kalk- en marmerpoeder. Dit poeder wordt samen met poederpigmenten verwerkt tot een kalkmortel.

Deze techniek is erg geschikt voor een afwerking met een zeer natuurlijk uitzicht.

We gaan een stap verder als we kalkverf en -mortels gaan combineren met nieuwe verfproducten in éénzelfde afwerking. Op die manier bekomen we een zeer verrassend resultaat dat ons doet denken aan oeroude materialen zoals verweerd hout, geoxideerd metaal of gehavend beton :Limestone, Maroc Vintage. Ook in strakke interieurs als accent zeer op zijn plaats.

Patineren

Patineren van kasten, deuren, balken, muren,.. is een techniek met gevoel voor kleur en proporties.

Een techniek om iets een verouderde of doorleefde indruk te geven, kan beslist een meerwaarde geven aan uw interieur.

Buitenwerk

Een duurzame esthetische gevelafwerking is niet vanzelfsprekend. De combinatie van de typisch Belgische bouwstijl met baksteen en een vochtig klimaat, maakt dat buitenschilderwerk vaak sterk op de proef gesteld wordt. Dit is geen sinecure voor de schilder.

Ons volledig aanbod aan gevelverven en -systemen biedt u de perfecte oplossing voor het schilderen van uw woning. Vooraf kan het nodig en nuttig zijn, om een technisch rapport op te maken en samen met u te bespreken.

Ook het schilderen van houten schrijnwerk moet met het juiste verfsysteem aangepakt worden en vraagt de nodige voorbereidingen.